Veelgestelde vragen

Is er een wasdroger aanwezig? In de wasruimte van park Remboe Village staan wasmachines en drogers waar veel was tegelijk in gewassen en gedroogd kan worden. 

Is er een traphekje? Nee, dat is er niet. De vijver heeft ook geen hek, dus kindertjes mogen niet uit het oog worden verloren.

Kan de open haard gebrand worden? Jazeker. Met niet al te grote stukken droog hout heeft u een prachtig vuur. Natuurlijk moet er wel met verstand gestookt worden want de woning heeft een rieten dak. U kunt via mij hout kopen maar ook via iedere benzinepomp, doe-het-zelf-winkel, hout verkrijgen.

Mag er een barbecue worden gebruikt? Het huisje heeft een rieten dak. Om brand uit te sluiten verzoeken wij u een gasbarbecue te gebruiken, als u wilt barbecuën. 

Is er een parkeerplaats bij de woning? Ja. Er is een oprit direct naast de woning. 

Is er animatie voor kinderen gedurende de vakanties? In de zomervakantie worden er veel activiteiten georganiseerd door de beheerders van de kantine. In en om Epe is ook veel voor kinderen te doen. Ezelboerderij, boerengolf, hertenkamp, de Ossenstal met leuke speeltuin, forellenkwekerij met uitgebreid zwembad. Alle informatie via de VVV Epe en via de receptie op het park.

Is er een winkeltje op het park? In de zomermaanden is er in de kantine een kleine voorraad zgn nood-boodschappen. Op het park kunt u bij de receptie toeristische informatie verkrijgen, fietsen huren, WIFI gebruiken en de krant kopen. Epe heeft een C1000, AH, Aldi en Dekamarkt.

Is er een snackbar vlakbij? Het park beschikt over een eigen kantine: de Remboe Inn. Het interieur is aan deze tijd aangepast, u kunt er genieten van een kopje koffie, wijntje en er is een eetgelegenheid. Ook kunt u snacks afhalen. In de wintermaanden zal de kantine beperkte openingstijden hebben, maar voor zover ik het heb gezien is in het weekend na een bepaalde tijd de kantine altijd geopend.

Heeft de woning een eigen email-adres? Ja, u kunt contact opnemen via de knop 'CONTACT' op de horizontale balk in het beginscherm, maar u kunt ook direct mailen naar: huisjeopdeveluwe@gmail.com.

 

Gevonden voorwerpen

Zo af en toe blijven er zaken achter. Willen de eigenaren laten weten op welke manier ze hun eigendom terug willen hebben?

 

Verdwenen voorwerpen

 

  • een tweepersoons witte prinsessen-klamboe, afgezet met fluweel

 

Overige vragen

Vraag: Wat is toch dat geluid in het huisje; het houdt maar niet op...

 Antwoord: in de woning is een centraal afzuigsysteem ingebouwd. Op stand 1 nauwelijks waarneembaar maar op stand 3 geeft het een behoorlijk geluid. Wanneer de woning wordt schoongemaakt heb ik die meestal aan staan maar zodra alles weer spic-en-span is, gaat 'ie uit. Mocht ik het een enkele keer vergeten: rechts naast de spoelbak in de keuken zit de bedieningsknop.